Aktuális ajánlatok – Fibula Residence Hotel & Wellness

Aktuális ajánlataink

Hangolódj velünk az ünnepekre!

Nincs még karácsonyi hangulatod? Vagy épp ellenkezőleg, már tűkön ülsz?
Adventi csomagajánlatunk mindenkinek szól, aki szereti a karácsonyt.
 
Forralt borral, karácsonyi kuglóffal és házi popcornnal várunk mindenkit karnyújtásnyira a pécsi karácsonyi vásár mesébe illő hangulatától.
Minden nap 16-20 óra között korlátlan forralt bor fogyasztással kedveskedünk Vendégeinknek a szálloda Lobby-jában és wellness részlegén.
 

Akciónk 2021.12.03-31-ig érvényes, kizárólag a www.fibulahotel.hu oldalon keresztül leadott foglalásokra.

Árainkról és fizetési feltételeinkről az Online foglalás & Árkalkuláció fül alatt kaphatnak bővebb információt. Természetesen elérhetőségeink bármelyikén is állunk szíves rendelkezésükre. 

 

Foglaljon weboldalunkon, és megajándékozzunk Önöket 1-1 pohár pécsi Cirfandlival!

A cirfandli egy fehérborszőlő-fajta, melyet csak a Mecsekaljai borvidék pécsi körzetében termesztenek. Ezért is különleges a pécsi cirfandli, hiszen egy tipikusan helyi borról van szó.

Ha weboldalunkon keresztül foglalja le kikapcsolódását, mi meglepjük Önöket egy-egy pohár Cirfandlival, hogy Önök is megízlelhessék a pécsi bor különleges ízvilágát.

Akciónk 2021.11.01-től visszavonásig érvényes, kizárólag a www.fibulahotel.hu oldalon keresztül leadott, minimum 2 éjszakás foglalásokra. 

Árainkról és fizetési feltételeinkről az Online foglalás & Árkalkuláció fül alatt kaphatnak bővebb információt. Természetesen elérhetőségeink bármelyikén is állunk szíves rendelkezésükre. 

 

Ajándékozzon pihentető wellness élményt Szeretteinek!

Az élmény az év bármely szakában tökéletes ajándék!

Ajándékutalványunk apartmanjaink és lakosztályaink bármelyikére megvásárolható, tetszőleges időtartamra, de minimum 2 éjszakás tartózkodásra kontinentális reggelivel. Az ajándékutalványok a kiállítástól számított egy évig érvényesek. Ünnepnapokon felár ellenében válthatók be.

További információkért vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeink egyikén!